and2

And med solbærsauce

Antal:
Til 4 personer

Ingredienser:
Grøn salat
1 spsk. sød soya
1/2 l optøede solbær
3 spsk. Ribena Solbær
Kinesisk 5 krydderi, kan købes i specialforretninger

Sådan gør du:
Flå skindet af andebrystfileterne. Skær skindet i strimler og steg til ”flæskesvær” på en teflonpande. Gnid andefileterne med det kinesiske 5 krydderi. Lad dem hvile et par minutter, inden de steges i det afsmeltede fedt fra skindet, ca. 7-10 min. på hver side. Lad fileterne hvile tildækket – fx mellem to tallerkener. Kog panden af med 3 spsk. Ribena Solbær, 1 spsk. sød soja og lidt vand. Så snart blandingen koger op, tilsæt ½ l optøede solbær. Skru ned for varmen og varm, til bærrene er lune. Fordel salaten på tallerkenerne. Skær andebrystfileterne i skiver og anret på salaten. Arrangér bærrene og saucen ovenpå, og pynt med de sprøde andeskindsskiver.