Marmoreret-kage1

Blondies med Ribena

Antal:
Ca. 16 stk.

Ingredienser:

75 g smør

150 g hvid chokolade

2 æg

250 g mørkt sukker

150 g hvedemel

2 tsk. vaniljeekstrakt

1/4 tsk. salt

1/4 tsk. bagepulver

20 hindbær, frosne

 

Til Ribenadejen:

150 ml Ribena Solbærsaft

100 g hvedemel

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180° og smør en firkantet bageform med smør. Smelt chokolade og smør i en skål over kogende vand på kogepladen. I en stor skål piskes æg og sukker i 3 minutter, hvorefter der tilsættes chokolade. Sigt mel, bagepulver og salt og tilsæt vaniljen. Put halvdelen af ​​dejen i en separat skål og tilsæt Ribena og ekstra mel. Tag stykker af hver type dej i formen (tilføj evt. lidt rød frugtfarve i den ene dej), indtil du har brugt omkring halvdelen af hver. Drys med halvdelen af ​​hindbærrene. Fordel resten af dejen i. Ved hjælp af en gaffel blander du lagene let sammen.

Skub forsigtigt resten af hindbærrene ned i dejen, så de er dækket. Bages i 45 min.