pizza_mikrofoner1

Pizza-mikrofoner

Antal:
Til 4 personer

Ingredienser:
50 g gær
1 dl mælk
1 dl yoghurt naturel
1 æg
250 g hvedemel
150 g grahamsmel
1 tsk. salt
3/4 dl olivenolie

Tomatsovs

1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie

Tørret oregano
Ispinde

Sådan gør du:
Lun mælken i en gryde, til den er fingervarm. Rør gæren ud i mælk. Tilsæt yoghurt, olie og æg. Rør godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt. Ælt dejen, til den er smidig og nem at arbejde med. Den må ikke være klistret. Tilsæt evt. mere mel. Stil den til hævning i en skål med et rent klæde over i en times tid. Når dejen har hævet, rulles den ud, og fyldet smøres på. Rul dejen sammen og skær den ud i små mikrofoner. Drys med tørret oregano og lad dem hæve i 30 minutter. Bag dem ved 225° i 18 minutter. Når de er kølet af, sættes de på en ispind.