popcakes1

Pirat Popcakes

Antal:
Ca. 20 stykker

Ingredienser:
250 g færdigkøbt kage eller lav din yndlingskage

Creme:
125 g flormelis (sigtet)
40 g smør, stuetemperatur
12 ml Ribena Solbær

20 popcakes pinde
200 g overtrækschokolade eller CandyMelts

Sådan gør du:

Kom sigtet flormelis og smør i en stor skål og pisk, til det samler sig. Tilsæt Ribena Solbær og rør godt sammen, ca. 8 min.
Smuldr den kolde kage og hæld i skålen med cremen og ælt det sammen, gerne med hænderne. Saml dejen. Konsistensen bliver lidt som romkugledej.

Smelt chokoladen og stik hver pind 2 cm ned i chokoladen. Sæt nu pinden i dejkuglen, så sidder den fast.

Sæt dejen i køleskab i et par timer og lad den sætte sig (eller 10 min. i fryseren). Tag dine popcakes ud og overtræk med chokolade eller CandyMelts. Pynt med piratsejl.

Opbevar køligt.