cupcake1

Ribena muffins

Antal:
Ca. 12 stk.

Ingredienser:
170 g sukker
170 g smør el. margarine
170 g mel
3 æg, piskede
1 tsk. sirup
1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. varmt vand
1 dl mælk
300 g friske el. optøede blåbær

Frosting:
250 g flormelis (sigtet)
80 g smør, stuetemperatur
25 ml Ribena

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker til en luftig masse. Pisk æggene i lidt efter lidt og tilsæt gradvis sirup og varmt vand. Vend forsigtigt mel og bagepulver i, og fordel i cupcakeforme.

Bag ved 180° i 20-25 minutter, til de er brune og let fjedrende, når du rører dem.

Stil kagerne til afkøling på en bagerist, mens du blander frostingen.

Pisk flormelis, smør og Ribena, tilsæt frugtfarve. Fyld toppingen i en sprøjtepose og pynt de afkølede kager. Dekorér med spiseligt glimmer og solbær eller blåbær.